Ποιοι είμαστε?

Το Armira Travel ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2003 με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες στον εισερχόμενο τουρισμό στην Πιερία και σε όλη την Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στον Τουριστικό Κλάδο τα τελευταία 25 χρόνια. Η πείρα μας αποτελεί την εγγύηση για τις καλύτερες υπηρεσίες στον εισερχόμενο τουρισμό. Από το άνοιγμα του, το Armira Travel συνεργάζεται επιτυχημένα με αρκετές χώρες όπως Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σερβία.

Η έδρα μας βρίσκεται στην στο κέντρο της Ολυμπιακής Ριβιέρας, στην Παραλία Κατερίνης. Η Παραλία και η διπλανή Ολυμπιακή ακτή είναι κοσμοπολίτικες παραλίες που προσελκύουν μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο, εκτείνονται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων με καθαρές, φαρδιές ακτές και ρηχά νερά, ενώ τις απονέμονται κάθε χρόνο Γαλάζιες σημαίες.

Το μέρος που δεν θα θέλετε να φύγετε

Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα του Ολύμπου. Το μέρος αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της ενδοχώρας, της Αθήνας, των Μετεώρων, της χερσονήσου του Άθωνα, και αρκετών εντυπωσιακών νησιών όπως η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Εύβοια. Η Παραλία διαθέτει Μαρίνα για τον ελλιμενισμό σκαφών και γιοτ.

Εδώ, όλες οι ανάγκες των τουριστών μπορούν να ικανοποιηθούν μέσα σε ένα μοναδικό και ασφαλές περιβάλλον που συνδυάζει πολλές ημερήσιες δραστηριότητες και εξορμήσεις, ένα πολύ μεγάλο αριθμό καταστημάτων και ζωντανής νυχτερινής ζωής.